i-landsproblem.


Och jag vet inte vad jag ska ha på mig.

day of dreams, night of coffee

Idag (i natt) har jag gjort något jag aldrig tidigare gjort. I natt har jag skrivit historia.

Jag har varit uppe, vaken hela natten. Jag kunde inte sova. Först var det precis normalt, som man inte kan ibland bara. Men skillnaden mot hur det brukar vara som normalt är att jag aldrig somnade.
Jag vet inte om jag överreagerar, det kanske är normalt att ha sömnlösa nätter, eller om jag är helt käpp och har något psykiskt fel.

Men idag var i alla fall natten då jag var vaken. Hela natten.

Jag vet inte om jag är sjuk, har feber eller något liknande, faktum är att inte hunnit känna efter. Även då jag haft hela natten på mig.

Tiden kom då jag inte orkade anstränga en enda hjärncell till, att försöka soma, klockan visade halv två. Klarvaken var jag. Resten av natten var jag (som sagt) vaken, gjorde blad annat ett mycket efterlängtat fotbad.

Vid halv sex stillade jag (äntligen) mitt ihärdiga kaffesug. Det var det bästa jag gjort senaste 12 timmarna. För ett ögonblick kändes mitt liv lite meningsfullt igen.

Slutsats: Kaffe är något av det bästa som finns.


Nu ska jag skölja mitt ansitkte med kallt vatten och bege mig till skolan.

Skolan(!)


klockan är 1000 miljoner..

Jag kollar på klockan, den visar 22.17. Panik. Varför sovar jag inte nu? Varför ligger jag inte i min säng och blundar, drömmer?
Jag har liksom bara hamnat här med en dator i knät och det är svårt att slita sig. Det är skola imorgon, Isabelle, gå och lägg dig. Om jag hade kunnat viska det i mina egna öron hade jag gjort det.
Huvudvärken börjar krypa fram och tränga sig tätt inpå mig.
Snälla huvudvärk, plåga mig tills jag går och lägger mig.
Snälla inre själ, för mig in i riktigt djup sömn.

precis som alla andra fucking blommor.

Tänk om man var en blomma. En blomma som bara behövde sola lite för att få energi. Äta skulle man slippa. Tänk om man var en fin blomma, en blomma som växer i marken. Ja, en blomma, precis som alla andra blommor.

I ett provrum


Något jag tänker på

Kan inte människor förstå att det är vi själva som skapar krig.
Om gud skapade oss är vi  tåranra i hans ögon.


○♦



Ego?
Svar: Ja.

något otrolit bra bara

En gång för mycket längesedan
si sådär 11 veckor
skrev jag att jag inte förstod
vad som var så otoligt bra med sommaren. 
Jag fattade inte vaför alla skulle tjata
om hur mycket de längtade till skolan tar slut.

Jag kan fortfarande inte förstå
vad som är så otrolitg bra med sommaren.
Men nu vet jag
att sommaren är fruktansvärt otroligt och fantastiskt BRA.


Nu vet jag att den är slut men kanke
Kanske kommer tillbaka nästa år igen


Meningslöst

Jag har absålut ingen lust att sitta här just nu. Här inne på bloggen. Men som den nörd jag innerst inne är måste jag bara klämma in ett inlägg åndå, även fast jag inte har något att säga.
Men dagen, denna dagen, åhh! Jag vet inte varför men denna dagen har bara varit bra, bäst på länge och nu känns livet bara så värt att leva för en gåns skull. Första dagen i skolan.

pust

Nu har jag redigerat alla bilder från turkiet, lagt ut 73 bilder på facebook och publicerat några av de finaste trukietbilderna här på bloggen. Detta har tagit mig hela morgonen, just nu är min järna i upplösningstillstånd och om ögonen blir fyrkantiga av för mycket dator, är nog mina ögon kuber nu.

Det var bara det jag hade att säga.

TURKIETBILDER


borta bra, men hemma... bäst

Jag har pms/ jag har knappt sovit/ skolan börjar snart/ jag är konstig i magen blir aldrig hungrig längre/ jag är arg på pappa/ min fina underbara väska från turkiet är sönder/ det regner ute/ JAG HAR FÅTT LÖSS.
Jag vet inte om jag ska säga pluss det har jag huvudvärk, eller grund av det har jag huvudvärk, men jag har i alla fall huvudvärk.

Annars är allt perfekt, bara bra.

PS. Mamma håller på att laga min väska just nu. Jag hoppas det blir bra.

PS 2. Idag har jag sytt. Något. Gjort om kläder och armband.

PS 3. Jag hatar att använda "PS" men nu jag gör det ändå.

Slutligen vill jag bara tillägga att jag har tagit massor (massor, massor) fina bilder i Turkiet som jag ser fram emot att redigera och publicera, men jag orkar inte det nu.

Packa, packa, packa...


Pleased to meet you. Hope you guess my name. Hope we meet again someday.

Sakna

Jag kommer sakna att gå denna tråkiga, men ändå charmiga väg fram och tillbaka, varje morgon och eftermiddag. Sakna att komma in i fikarummet och mötas av Johannas leende och ”Hej”. Sakna alla varma cappuccinos från kaffemaskinen. Sakna att sitta i det lilla fikarummet och ”tjöta” i en halvtimme på morgonen. Ja, jag kanske till och med kommer sakna att moppa golv, städa toaletter, tömma papperskorgar och vara tvungen att stiga upp klockan sju på morgonen för att bege mig till Borås Tidning och städa.

 

Jag började gilla mitt sommarjobb, mer och mer. Men nu är det över. Jag kommer åka till Turkiet och sedan börjar skolan igen och på Borås Tidning, kommer den riktiga städpersonalen att komma tillbaka. Vanligt var ordet.

 

Hej, Hej vuxenvärld, kul att träffas, kanske ses vi igen någon dag.

 

Jag tror jag har lärt mig mycket om mig själv dessa veckor. Jag har äntligen lärt känna mitt vuxna jag lite bättre. Jag vill inte vara vuxen nu, nej, nej, nu är jag ju ung, men det är skönt att veta hur man ska bete sig i vuxna situationer.

Det bästa som finns i världen är att lära känna och hitta sig själv, vilket jag känner att jag gör mer och mer.

 


älska bloglovin.

Jag har kollat runt på bloglovin nu i en evighet, för jag kan inte sluta, när jag väl börjat.
Vissa bloggar är så otroligt fina.
Men det jag inte förstår är att det är de mindre bloggarna som är allra finast. Hos de större finns inget vackert alls...

Julia♥ Imorgon. Ja I Morgon...


Imorgon. Ja I Morgon
Tur att jag har dig min fina vän Julia. Vi/ska/ha/det/bäst/i/TURKIET/

BORTA.

Förra året vid den här tiden, kanse jag packade upp, kanske höll jag på att packa upp alla mina grejor, jag haft med mig. Nu fast förra året, precis nu, hade jag nyss kommit hem från Finland.
MEN. Detta året, är allt annorlunda. Detta året är inte som det förra. Inget är som innan längre. För NU, precis nu, just detta år, just nu, håller jag på att packa. PACKA. packa ner viktiga saker. JAG SKA TILL TURKIET I MORGON. Jag ska flyga, jag ska flyga uppe i luften, sedan landa och... befinna mig i Turkiet. Ja Turkiet.

Inget är som förra året.
Nej, ingenting.

Uppe i luften. Uppe i det gröna.


Snart
SNART
SNAART

grryjftsjh

grgrirhkwhl.

Aa, så känner jag. ÅHH. Helt plötsligt bara kom en konstig känsla i mig. Sorgligt, eller något.

Ursäkta för detta meningslösa inlägg.


MEE, SOOFIA


(MEN JAG HAR CANON!)

Something blue.


Jag lyckades. Lyckades med mitt tema, "outfittema".  Jag har aldrig haft något sådant innan, men i brist inspiration var det ganska... fyndigt.

1, min mammas gammla halsband/ 2, mina nya örhängen, jag köpte i förrgår/ 3, sjalen jag fick av mormor/ 4, skorna brukar jag låna av mamma/ 5, ett blått  linne från monki.

Skjortan är från monki och shortsen från H&M.

Något lånat, något nytt, något gammalt något fått, något blått.

Intressant.
Satsar på det idag...


Om de hade bloggat hade det nog kallats BLOGG-TORKA

Det verkar som de har brist på något att skriva i tidningen, nu för tiden. Igår stod det om en man som stal en krukväxt och idag om en klonad köttfärsbiff.
Det var också en artikel om en kvinna som stal gardiner, dramatiskt nog går hon fortfarande "på fri fot".

Oj, oj vi får passa oss så vi inte blir bestulna av den fruktansvärda gardintjuven!

JaaoO

Jag var ute med Sofia nyss och fotade. ÅHH. Det blev SÅ fint. Nu ser jag fram emot att redigera dem i morgon. När jag kommer hem från jobbet. INGEN torsdags-kväll för mig i morgon. Nä. Faktiskt inte. För jag vill inte det bara.

ah, och lite så.

Jag vill ha en ballong.

I need new ways


3 för 15!//////Jag gillar fynd...

Det är rea på jc och jag kunde inte låta bli att fynda lita. Jag vet att jag inte skulle köpt något om det inte varpå rea, så jag har ju egentligen förloat 15 kr. Men 15 kr! Hellre 3 smycken runt halsen än 15 kr i plånboken. åh.







Rörelseoskärpafilter


149 kr på H&M. Det är vad kärlek kostar.

När jag har börjat redigera en bild, kan jag inte sluta.

Idag köpte jag en långklänningn! Äntligen får man ju säga. Jag vet att jag är lite sent ute kanske.. aja, nu är den  min, bara MIN.
Lite svårt att gå i den är det, man får liksom ha självförtroende och inte låta klänningen ta överhanden. Så är det bara att gå och liksom glida fram som en dråttning ur en saga.
Åhh jag älskar den och jag vill sova i den.

© Bilderna är 100% mina, tagna av mig och redigerade av mig och det är även jag på bilden... ©


åhh. när alla goda ting är två.

Idag har jag gjort två "fynd", om man nu kan kalla dem så. Det är två riktiga kap i alla fall och jag är mycket stolt över dem.

En skjorta från ett trevligt ställe kallat min mammas garderob. Jag har dock ingen bra bild på den men det kommer nog så småningom. Den var svart och lång och underbar enligt mig. Känns lite hippie-influerad, eller jag känner mig åtmindstånde lite hippie-influerad när jag har den på mig och jag ärlskar denna fina stil som har kommit till min och svalkat mig som en våg.
På bilden , som för övrigt är tagen med min mobil(!) synns en sjal som vara det andra så kallade kapet jag gjorde idag. Den hittade jag hos min kära mormor som var så vänlig och lät mig beholla den.

Docs, hello

Jag har bestämt min nu för att spara till ett par dr martens.
Så nu var det sagt. KÖR PÅ AND GO FOR IT ELLER NÅT.

SOFIA och jag. Igår



Försöker få till någon slags fin vintage-effekt i bilderna. Det går inte bra. Inget blir som man vill.

Sorgsna leenden och ledsna skratt

 

sorgsna leenden

Jag vill älska. Krama någon, kyssa dess själ, hålla om alla sinnen. Krama, smälta till en pöl på marken som sakta rinner iväg från verkligheten. Bort iväg. Jag vill ha en kram, en stor kram att älska, att förlita sig på. Jag vill älska, hålla om, kyssa.

JAG VILL BLI ÄLSKAD.


RSS 2.0